\uap>Bilde fra 1981 eller 1982 fått fra Guri Paulsen. Her er Lister på besøk på Bragdøya.

\uap>

\uap>Her ser vi Saltebua fra baksiden. Dette bildet stammer også fra Guris album og er tatt ved samme anledning. Interessant å se at "skuten" var så stor.

\uap>Jan Rosenlund husker at en liten robåt sto på tvers inne i den.

Visninger: 214

Kommenter

Du må være medlem av Bragdøya kystlag for å kunne legge til kommentarer!

Bli med Bragdøya kystlag


Gruppe-leder
Kommentert av Geir Buås den 22 juni 2015 kl. 9.23

Ja; foruten meg selv som er fotografen, så er det  Bente (min fru) nede til venstre. Så følger Arne Fidjestøl som så tragisk druknet for mange år siden nå, og hans daværende kjæreste Wibecke. Alle var vi litt nedfor akkurat der. Nå skal du høre: Vi skulle bare ha en fin båttur en søndag formiddag, men kom bare til Steinsundet. Der brakk en vital bolt til regulatoren på unionen, og spetakkelet var et faktum. "Bankmannen", han litt oppi årene som satt i Oddernes Sparebank der Kirstens park er nå, bodde på skyllingsheia. Han kunne fortelle til han som stod foran meg i skranken i banken påfølgende mandag, at han hørte et voldsomt spetakkel ute i steinsundet "i går". Ja det var enda slik at dette overdøvte kirkeklokkene. Og det røyk samtidig opp av pipa på en båt. Saken var at motoren tok fullstendig "rasen" og det var ikke uten redsel jeg gikk ned i maskinrommet for å stoppe udyret. Tilbake til Bragdøya bar det ved at jeg slepte Malangen med den lille jolla til Erik med en 8 hk påhengs. For øvrig måtte vi på slipp i Vraket å skifte tre fundamentsbolter i etterkant av dette. En opplevelse jeg aldri glemmer. 


Gruppe-leder
Kommentert av Kari Wigstøl den 12 juni 2015 kl. 23.53

Hvem er ombord hos fotografen og ser på Saltebua og Malangen?


Gruppe-leder
Kommentert av Geir Buås den 12 juni 2015 kl. 21.24

Her er også ett fra omtrent den samme tiden, bare dette er MALANGEN fra den tiden den hadde 30 hk. Union semidiesel.  Skulle forresten ikke forundre meg om jeg var om bord i Lister på bilde der. Fantastisk..

\uap>

\uap>

© 2019   Created by Niels Damgaard.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår