Utleie av lokaler, hytter og båter

ARRANGEMENTER

Ønsker du en unik ramme på ditt arrangement, kan Bragdøya være akkurat det rette stedet. De rustikke lokalene, båtturen ut og den maritime atmosfæren er med på å sette stemningen for et minneverdig opphold. Vi tilbyr ulike løsninger slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker. Vi kan bistå med både transport og servering - eller du kan ordne dette selv.

Saltebua

Saltebua er Kystlagets og Bragdøyas storstue. Dette lokalet kan leies til konferanser, firmasamlinger, konserter - ja rett og slett til hva man måtte ønske å samle folk til i et unikt og stemningsfullt lokale. Saltebua ble på begynnelsen av nittenhundretallet benyttet til salting og pakking av makrell for eksport, og ble i 1986 etter mange års forfall reddet av entusiaster -  krefter som i dag utgjør Bragdøya Kystlag. Saltebua fremstår i dag som et av byens mest spesielle utleielokaler.

Saltebua inneholder et stort selskapslokale hvor man kan dekke til totalt 150 gjester for bespisning. Som konsert- eller konferanselokale (uten bespisning) kan man huse opp mot 200 gjester. I Saltebua finnes også et mindre lokale som kalles  kaféen med plass til ca 30 gjester, samt et storkjøkken med moderne utstyr, kjølerom og dekketøy til 150 personer.

Saltebua kan vanligvis leies til arrangementer fra uke 19 til og med uke 37, men det er ingen utleie i sommersesongen i ukene 26 til 31.  

Utleie hverdager fra kl 15.30 - 23.00
Utleie lørdag og søndag fra kl 09.00 - 23.00

Kontakt gjerne Bragdøya Kystlag på e-post til  saltebua@bragdoya.no eller på tlf 38 08 55 66 for mer informasjon om lokalet og priser, eller for å avtale en besiktigelse.

Se flere bilder her.

Mindre arrangementer

For mindre arrangementer kan vi anbefale  leie av kafeen i Saltebua eller Gerrards villa for en mer intim og koselig atmosfære. I kafeen er det plass til oppdekking for rundt 30 personer. I Villaen er det plass til oppdekking for rundt 20 personer. Det er også mulig å leie MS Bragdøya, dersom man ønsker å kombinere et bedre måltid med en rundtur i den vakre skjærgården.

OVERNATTING

Grønningen fyr

Grønningen fyr ligger værhardt til ytterst på østsiden av Kristiansandsfjorden. I 2017 er fyret åpent med vertskap for besøk og overnatting 25/6 - 16/8. Vår og høst leies fyret ut til grupper for ulike arrangementer. Ankomst skjer vanligvis med egen båt. Det er noen muligheter for å hentes i Kongshavn i Randesund ved forespørsel. Ved fyret er det en robåt til disposisjon for gjester. Fyret er velutstyrt, men gjester må ha med mat og sovepose/sengesett. 

Pris for overnatting om sommeren: kr 200,- per natt.
For medlemmer av kystlag, DNT og NFHF: kr 150,- per natt.      
Barn halv pris. Priser for leie av fyret vår og høst fra kr 1500,-.

Betaling for overnatting i sommersesongen skjer via mCASH (søk opp Grønningen fyr). Det anbefales å laste ned appen før ankomst til fyret.
Betaling for leie ut over dette betales via mCASH, hvis annet ikke er avtalt på forhånd.

Om sommeren (25/6-16/8) kan sengeplass reserveres på tlf. 951 02523 tidligst ei uke før ankomst, men det er ok å komme uanmeldt. For forespørsel og bestilling resten av året, ring 38 08 55 66 eller send en e-post til saltebua@bragdoya.no.

Jordbærbua på Dvergsøya

Jordbærbua på idylliske Dvergsøya har soveplass til 5-6 personer. I hytta er det kjøkken og bad med do og dusj. Gjester må ha med soveposer.

Ankomst med egen båt eller med MS Bragdøya.

 

Pris for leie av hytta: kr 500,- per døgn. 
For medlemmer av kystlag/DNT: kr 450,- per døgn.

Betaling for leie skjer via mCASH (søk opp Jordbærbua).

For forespørsel om overnatting om sommeren (uke 26-31), kontakt vertskapet på Bragdøya på telefon 916 76 177. For forespørsel og bestilling resten av året, ring 38 08 55 66 eller send en e-post til saltebua@bragdoya.no.

Dokkestua på Stokken

Stokken i Randesundskjærgården er et populært friområde med brygger, jorder, teltmuligheter og gapahuk. Det er god havn og alltid plass til en liten båt.

Dokkestua ligger bak hovedhuset på friarealet. Hytta er enkelt innredet, og har plass til 4-5 personer. Det er en dobbeltseng, samt en hems med to madrasser. Det er strøm, kokemuligheter og kjøleskap. Do og vann finnes 50 meter fra hytta.

Ankomst med egen båt eller med MS Bragdøya. Veibeskrivelse finner du her.

Pris for leie av hytta: kr 400,- per døgn. 
For medlemmer av kystlag/DNT: kr 350,- per døgn.

Betaling for leie skjer via mCASH (søk opp Dokkestua).

For forespørsel om overnatting om sommeren (uke 26-31), kontakt vertskapet på Bragdøya på telefon 916 76 177. For forespørsel og bestilling resten av året, ring 38 08 55 66 eller send en e-post til saltebua@bragdoya.no.

Vinterro leirsted, Bragdøya

Vinterro er et hyggelig leirsted med fem hytter, kun tre minutters gange fra Saltebua og havna på Bragdøya. Hyttene er svært enkle, og er kun innredet med en sovebrisk med liggeplass til 4-5 personer. Alt utstyr, også liggeunderlag, må gjestene medbringe selv. Det er en vannpost ved leiren, sanitæranlegg finnes ved kystkultursenteret. Her er det også mulig å låne grillfat til grilling.

I leiren er det i tillegg til hyttene også et felleshus der man kan sitte under tak. Her er det fint plass til en hel skoleklasse.

Pris for overnatting: kr 200,- pr hytte per natt.

Betaling for overnatting skjer i kaféen i Saltebua, eller via mCASH (søk opp Bragdøya kystlag).

Hytteleiren er åpen for overnatting hele året.

For forespørsel om overnatting om sommeren (uke 26-31), kontakt vertskapet på telefon 916 76 177. For forespørsel og bestilling resten av året, ring 38 08 55 66 eller send en e-post til saltebua@bragdoya.no.

Se flere bilder her.

Gerrards villa

Gerrards villa ligger idyllisk til ti minutters spasertur fra Saltebua og havna på Bragdøya.

I villaen er det felles bad, kjøkken og oppholdsrom for gjestene, samt sengeplasser fordelt på fem rom. Det finnes dyner og puter som gjestene kan benytte, men du må ha med eget sengetøy eller lakenpose samt håndklær. Rengjøring må du sørge for selv.

Huset leies primært ut per seng i sommersesongen.  
Pris for overnatting: kr 250 per person per natt.
For medlemmer i kystlag og DNT: kr 200 per person per natt.
Barn halv pris.

Betaling for overnatting skjer i kaféen i Saltebua, eller via mCASH (søk opp Bragdøya kystlag).

Vår og høst er det mulig å leie hele huset for arrangementer eller overnatting.
Pris for leie av hele huset fra kr 1500,-

For forespørsel om overnatting om sommeren (uke 26-31), kontakt vertskapet på telefon 916 76 177. For forespørsel og bestilling resten av året, ring 38 08 55 66 eller send en e-post til saltebua@bragdoya.no.

TRANSPORT

M/S Bragdøya

M/S Bragdøya er en passasjerferge med plass til 60 passasjerer. Denne kan leies til sightseeing, turer i skjærgården, firmaturer eller rene transportoppdrag. Hva med en tur til Ny-Hellesund i Søgne eller den idylliske skjærgården i Randesund med en tur innom Skippergada? Vi kan også tilby servering av mat og drikke om bord. Avgang fra Tollkaia ved Kai 6, der Tollbodgata møter havet. Fergen blir benyttet som rutebåt i Kristiansands skjærgård fra St. Hans til første helgen i august og kan som regel ikke leies til andre oppdrag i denne periode.

Priser:
T/r Kai 6 – Bragdøya kr 8800,- + kr 4400,- per ekstratur
Andre turer kr 4400 per time (minimum 2 timer)
Venting kr 2200,- per time

For forespørsel om oppdrag, ring 38 08 55 66 eller send en e-post til saltebua@bragdoya.no.

Bragdøyabåten

Bragdøyabåten er en rutebåt med plass til 28 passasjerer, med avgang fra Auglandsbukta hverdager hele året. I sommerhalvåret er det også avganger på søndager. Båten kan i tillegg leies for transport til Bragdøya utenom de oppsatte rutetidene.   

Rutetider mandag - fredag:
Fra Auglandsbukta kl.07.45,09.00,11.00 og 14.45
Fra Bragdøya kl. 08.45,10.45,14.35 og 15.25

Priser:
T/r når båten går etter ruteplanen: kr 50,-/25,-
Ekstratur dagtid: kr 4400,-
Ekstratur utenom arbeidstid hverdager: kr 2700,- + kr 1100,- per ekstratur

For forespørsel om transport, ring 38 08 55 66 eller send en e-post til saltebua@bragdoya.no.

Egen båt

Ved kystkultursenteret på Bragdøya finner du en gjestehavn hvor du kan legge til med egen båt. Se egne regler for bruk av gjestehavna.

SMÅBÅTER

Robåter/seilsjekter 

I perioden fra ca. 10. mai - 10. september leier kystkultursenteret ut tradisjonelle småbåter. Båtene kan roes av 1-2 personer. Mange båter har plass til fire personer. Noen av dem har rigg og enkle seil, og kan altså seiles i godt vær.

Vi har redningsvester til utlån - men ta gjerne med deres egne.

Rotur på dagtid: gratis
Døgnpris: kr 100.

For leie, henvendelse i Saltebua eller til Bragdøya kystlag.

© 2017   Created by Niels Damgaard.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår