Arrangementer

ARRANGEMENTER

Ønsker du en unik ramme på ditt arrangement, kan Bragdøya være akkurat det rette stedet. De rustikke lokalene, båtturen ut og den maritime atmosfæren er med på å sette stemningen for et minneverdig opphold. Vi tilbyr ulike løsninger slik at arrangementet blir akkurat slik du ønsker. Vi kan bistå med både transport og servering - eller du kan ordne dette selv.

Saltebua

Saltebua er Kystlagets og Bragdøyas storstue. Dette lokalet kan leies til konferanser, firmasamlinger, konserter - ja rett og slett til hva man måtte ønske å samle folk til i et unikt og stemningsfullt lokale. Saltebua ble på begynnelsen av nittenhundretallet benyttet til salting og pakking av makrell for eksport, og ble i 1986 etter mange års forfall reddet av entusiaster -  krefter som i dag utgjør Bragdøya Kystlag. Saltebua fremstår i dag som et av byens mest spesielle utleielokaler.

Saltebua inneholder et stort selskapslokale hvor man kan dekke til totalt 150 gjester for bespisning. Som konsert- eller konferanselokale (uten bespisning) kan man huse opp mot 200 gjester. I Saltebua finnes også et mindre lokale som kalles  kaféen med plass til ca 30 gjester, samt et storkjøkken med moderne utstyr, kjølerom og dekketøy til 150 personer.

Saltebua kan vanligvis leies til arrangementer fra uke 19 til og med uke 37, men det er ingen utleie i sommersesongen i ukene 26 til 31.  

Utleie hverdager fra kl 15.30 - 23.00
Utleie lørdag og søndag fra kl 09.00 - 23.00

Kontakt gjerne Bragdøya Kystlag på e-post til  saltebua@bragdoya.no eller på tlf 38 08 55 66 for mer informasjon om lokalet og priser, eller for å avtale en besiktigelse.

Se flere bilder her.

Mindre arrangementer

For mindre arrangementer kan vi anbefale  leie av kafeen i Saltebua eller Gerrards villa for en mer intim og koselig atmosfære. I kafeen er det plass til oppdekking for rundt 30 personer. I Villaen er det plass til oppdekking for rundt 20 personer. Det er også mulig å leie MS Bragdøya, dersom man ønsker å kombinere et bedre måltid med en rundtur i den vakre skjærgården.

© 2018   Created by Niels Damgaard.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår