Ukulelegruppa
Høsten 2009 (oktober) var første gang det ble arrangert ukulelekurs i regi av Bragdøya kystlag. Det var ei helg på Grønningen fyr, under ledelse av visesanger Eva Olivia Samuelsson fra Gøteborg. Og gruppa er oppegående som aldri før, med en jevn og fin aktivitet. Fra 2010 er det Normann Liene som har hatt ledelsen og vært inspirator. Noen av de som var med ved oppstart har falt fra, mens andre er kommet til. I 2014 har gruppa som oftest hatt rundt 15- 20 faste deltakere. Enkelte ganger flere, andre ganger færre.
Det er ukuleleøving i kaféen på Bragdøya siste torsdag hver måned, kl 18-21. Bragdøyabåt fra Auglandsbukta. Båtførere har stort sett vært Anne (vår) og Sigbjørn (høst).
Kake vil vi gjerne ha til kaffepausen. Kakebakingen går på omgang, uten problemer.
De månedlige ukuleleøvingene er ukulelegruppas hovedsak, med et trivelig miljø og god stemning. Normann driver oss gjennom et godt program hver gang, med jevnt tilsig av nye sanger og ukulelegrep.
Spørsmål om å delta på kystlagets Visetreff hver høst, med egen konsert på brygga (eller inne i Småbåtbua, som i 2014 på grunn av regn), blir alltid godt mottatt av ukulelegruppa. Mange øver ekstra gjennom hele året med sikte på denne konserten. Det er gøy å være med der! Og kunne kaste seg inn i buskspill og jamming, i tillegg. Vi vil gjerne vise for Eva Olivia at ukulelegruppa på Bragdøya fortsatt er i utvikling.
Nytt høsten 2014: Medlemskveld i kaféen på Bragdøya der «Eldre herrer» (for anledningen uten dame) og Ukulelegruppa sto for sang og spill. Godt frammøte og fin stemning!
Ukulelegruppa ble spurt om å ha innslag på åpningen av Bragdøya Vevgruppes utstilling i Bymisjonens lokaler på Fiskebrygga i november. Nok et vellykket prosjekt.
For ukulelegruppa Kristi Bente Tjomsland

Visninger: 62

© 2019   Created by Niels Damgaard.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår