Hei alle sammen,

Jeg ble for en god stund siden spurt om å overta denne gruppa da Karen ønsket å trekke seg. Jeg takket selvsagt ja til dette, men før jeg overtar offisielt ønsker jeg tilbakemelding på om dette er greit for dere andre? Noen av dere kjenner jeg, andre er ukjente. Like vel tror jeg det er viktig at noen står som leder / kontaktperson for biblioteket / gruppa. Kanskje noen av dere andre har ønske om å lede gruppa / biblioteket? Fint om dere svarer meg på dette innen ei ukes tid.

Et annet spørsmål er: Skal vi ha bibliotekgruppe? Under bearbeiding og endringer av kystlagets hjemmeside har jeg fått spørsmål om biblioteket heller skal ha en side som oppdateres jevnlig i stedet for ei egen gruppe. Skal vi ha egen gruppe fordrer det så klart at det er folk som ønsker å være medlem av den, samt at det er en del aktivitet her inne. Hva mener dere?

Dere kan lese mer om meg på profilen min her inne. Videre skal jeg på årsmøtet førstkommende tirsdag (21.03.17). Dere kan selvsagt huke tak i meg der også.

Mvh, -Roy Erling Wrånes-

Visninger: 35

Svar til denne diskusjonen

Hei!

Jeg meldte meg som medlem av bibliotekgruppa i startfasen, da vi var en gjeng som ryddet og registrerte. Etter hvert dabbet interessen av for min del, og jeg har ikke deltatt det siste året.

Det er flott at du stiller opp! Kanskje finner jeg veien til det blå rommet etter hvert.

Hilsen Torhild Nesmann Halvorsen

Jeg er i tvil om dette med egen gruppe. På den annen side: Det er praktisk med en referansegruppe, som ikke nødvendigvis skal møtes stadig vekk, men er mer en kontakt- eller referansegruppe som du, Roy, kan diskutere med, og som om nødvendig kan trå til dersom det trens noe ekstrainnsats. Til dette kan det kanskje være flere interesserte.

Jan c

Ja, jeg synes vi fortsatt bør ha en biblioteksgruppe.
I gruppen Bibliotek ligger historien til utviklingen av biblioteket og informasjon om bibliotket.
Roy ønsker å ta over som "bibliotekssjef" etter Karen og jeg arbeider derfor med å overføre informasjonen om biblioteket fra gammel gruppe til en ny gruppe Bibliotek2

Biblioteket bruker Librarything og der har vi en mulighet for å fremvise biblioteket i et nytt grensesnitt som vi så kan vise frem via mnyen. Dette koster 3$/md Roy arbeider på at skaffe bevilling for dette,

Med vennlig hilsen
Niels

RSS

© 2018   Created by Niels Damgaard.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår