Informasjon om aktiviteten

Kursvirksomhet

Bragdøya kystlag arrangerer en rekke kurs gjennom hele året, med mange ulike tema. Vi har blant annet hatt kurs i båtreparasjon og restaurering, båtførerkurs, knop og knuter, bygging av lyngørputt, veving, ullbearbeiding, knivlaging, ukulelespilling og mye annet. I tillegg har vi flere kurs for aktive dugnadsarbeidere med tema som sikkerhet, brannvern og ledelse. Mange av kursene holdes av kystlagets medlemmer, og kursene gjenspeiler i stor grad medlemmenes kunnskap og interesser. Det er fritt fram å komme med forslag til og ønsker om kurs - enten du kunne tenke deg å holde et kurs selv eller du er interessert i å lære mer om et bestemt tema.

Listen over planlagte og gjennomførte kurs blir jevnlig oppdatert litt lenger ned på denne siden. Kursene annonseres også i kalenderen på hjemmesiden, og noen også med mail til medlemmene.

Gjennom Forbundet Kysten er vi medlem av Studieforbundet Kultur og Tradisjon, og motar derfra støtte til de kursene vi arrangerer. Alle nye kurs som skal holdes må derfor meldes inn for godkjenning før oppstart. De som ønsker å starte et kurs må fylle ut skjemaet for oppretting av kurs som kan lastes ned på denne siden og sende inn til saltebua@bragdoya.no i god tid før kurset starter. Når kurset avholdes må man passe på å registrere fremmøtet for hver kursdag. 

For spørsmål som gjelder kurs kan du ta kontakt med kursansvarlig Marith Johanne Moe på e-post eller telefon 970 38 165, eller kontormedarbeider Maiken på e-post eller telefon 38 08 55 66.

Sted: Bragdøya
Medlemmer: 25
Seneste aktivitet: aug 27, 2018

Informasjon om årets kursvirksomhet

Planlagte kurs 2018:

Hardangerlefser.
13. 20. februar og 13. mars
Ansvarlig: Inger Merete Løvdal

Snekkermaskinkurs.
Dato kommer
Ansvarlig: Klaus Olesen

Vev for viderekommende.
Tidspunkt kommer
Ansvarlig: Annemor Sundbø

Ukulele for viderekommende.
Hver siste torsdag i måneden
Ansvarlig: Normann Liene

Gjennomførte kurs i 2018:

Dittybag - 2.- 9.- 16.- 23.januar

Brikkeveving - 16.- 23.- 30.januar og 6.februar

Kursene er støttet av
Studieforbundet Kultur og Tradisjon

Forum

Denne gruppen har ingen diskusjoner ennå.

 
 
 

© 2019   Created by Niels Damgaard.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår